Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

XI. FIATAL POLITOLÓGUSOK TALÁLKOZÓJA

Tanulmánykötet
Szerző: Dr. Kasznár Attila, Nagy Dóra, Nagymihály Zoltán, Házi Balázs, Hágen Ádám (szerk.)
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2020-09-09
2.520 Ft

Leírás

A XI. Fiatal Politológusok Találkozója (FiPoliT) ékes példája annak, hogy az igazi tudományos és társadalmi értékeket felmutató kezdeményezések időtállónak bizonyulhatnak. Immáron tizenegyedik alkalommal került sor ennek a fiatal értelmiségi rétegnek a seregszemléjére. Imponáló szám ez, amely egyértelművé teszi, hogy a szervezők, az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért (IKoN) vezetői és tagjai nem csak lelkiismeretes, de rendkívül komoly és eredményes munkát is végeznek.

A pályázatra beérkező tanulmányok száma és minősége pedig azt mutatja, hogy él hazánkban egy fiatal konzervatív gondolkodóréteg, amely felelősségteljesen és nagy elszántsággal néz szembe a magyarság múltjával, különösen a rendszerváltás kérdőjelekkel terhelt időszakával. Olyan tény ez, amely hozzásegítheti a ma fiatal politológusait egy sikeres, ideológiai és politikai szélsőségektől mentes Magyarország építéséhez. Harminc évvel a rendszerváltás után lényeges ugyanis, hogy feltárásra kerüljenek azok a társadalmi töréspontok, amelyek mentén a magyar politikai élet és a társadalom fragmentálódása végbement.

Dr. Kasznár Attila

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink