Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Teleki Pál arcai

Tanulmányok
Szerző: Nagy Dóra
Oldalszám: 92 oldal
Kiadás dátuma: 2020-07-01
1.200 Ft

Leírás

Könyvünk egyik elsődleges célja, hogy egy igencsak vitatott korszak méltatlanul megítélt személyiségét, gr. Teleki Pál miniszterelnököt több oldalról bemutassa és megismertesse.

A tanulmánysorozatban olvasható tanulmányok a konzervatív ideológia mentén vizsgálódnak, szem előtt tartva a korszakban uralkodó ideológiákat és állapotokat, éppen ezért igyekeztünk minél több korabeli anyagot használnia tanulmányok elkészítésekor.

 

Mindegyik tanulmány a miniszterelnök gondolkodását alakító, formáló és uraló szegmensét mutatja be, melyek segítségével reméljük, kicsit érthetőbbé válnak Teleki Pál elgondolásai és cselekedetei. Bizonyítani szeretnénk azt, hogy szellemiségében és életében is a konzervativizmus ideológiája játszotta a legfontosabb szerepet, melynek legfőbb alkotóeleme a nemzete iránti lojalitása, elköteleződése és szeretete volt, amiért Teleki Pál kész volt harcolni és mindent, beleértve saját magát is, feláldozni. Minden erejével azon volt, hogy a magyar nemzetet újból talpra állítsa és a megfelelő irányba terelje.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink