Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Sorsok, életszilánkok

Szerző: Czinege Edit
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2021-02-09
3.150 Ft

Leírás

Tanárként, újságíróként számtalan sorsot, élettörténetet hallottam,láttam és megírtam már az általam szerkesztett Lakiteleki Újságban.

Ezek az írások azonban más személyes élmények. Rokonok, barátok, ismerősök által megélt, elmesélt élethelyzetek, melyeket meghallgattam, majd a lelkemben elraktároztam, és egyszer csak egy belső hang arra késztetett, hogy írjak belőlük novellákat.

A valóság magvú történések sorsokat, életszilánkokat, boldogságot, bukást vagy szomorúságot fogalmaznak meg. A legtöbbje asszonysors, de ott van mellette az„emberé”is, azaz a férjé, a páré, a kedvesé...Vagy épp a lelket őrlő magányosságé...

Az események szomorúak, vidámak, szelídek, cinikusak, vagy tragikus hangúak; olykor szentimentálisak. Életszagúak.

Több mint húsz esztendeje lapulnak a fiók mélye helyett a számítógépemben ezek az írások. 1997 januárjában írtam az elsőt, A félelmeink velünk vannak címűt, de nem volt bátorságom, hogy a nyilvánosság elé álljak az irományaimmal még hosszú éveken át. nem mertem…

Ennek ellenére talán mégsem lesz nagy vétség, ha most mégis előmerészkedek velük; ha másért nem, a„részlet- szépségekért”. Bízom abban, hogy talál benne mindenki egy-egy neki tetszőt.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink