Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Olvasópróbák 3.

Szerző: Pécsi Györgyi
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2023-08-09
3.150 Ft

Leírás

Nem sokkal a műsorszolgáltatás elindulása után Nagy Gáspár fölkért, hogy ajánljak könyveket a Magyar Katolikus Rádió kulturális műsorába. Nem vallásos irodalomra, hanem kifejezetten olyan értékes szépirodalmi, irodalomtörténeti, művészeti könyvekre gondolt, amelyek a nemzeti kultúrát, nemzeti önazonosságot és a keresztény értékrendet erősítik. A fölkérés roppant megtisztelő volt, természetesen örömmel mondtam igent, hiszen végre nagyon széles olvasói, hallgatói körnek ajánlhatjuk a magyar irodalom, kultúra nagyszerű műveit. Csakhogy… Gáspár heti rendszerességgel megjelenő önálló rovatra gondolt

– hát ez már embert kívánt… Nem tudom, hogy történt (hogy bírtam, honnan volt rá időm, erőm, hiszen közben „dolgoztam” is), de 2004 őszétől 2010 tavaszáig heti rendszerességgel olvastam az új könyveket, s írtam róluk rövid jegyzeteket, könyvajánlókat, mégpedig igen nagy kedvvel. A közel hat év alatt háromszáz könyvre hívhattam fel a hallgatók figyelmét – e kötetbe ezekből válogattam össze százharmincöt jegyzetet úgy, hogy talán együttesen kitesznek egy kis személyes irodalomtörténetet, s talán a mai olvasó számára is figyelemre érdemesülnek.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink