Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Nemzet és szolgálat

Bíró Zoltán 80 éves
Szerző: Házi Balázs (szerk.)
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2021-12-04
2.520 Ft

Leírás

E ritka, különleges és tapasztalatban gazdag életút nehéz vállalkozássá teszi előszót írni a kötethez, amely Bíró Zoltánt köszönti 80. születésnapján. Ő maga bizonyosan mindent megtenne annak érdekében, hogy a könyv ki se kerüljön a nyomdából. Bíró Zoltán egész életében kerülte a rivaldafényt. A mértéktartás, a szerénység és a nagyvonalúság azonban mindig a legnagyobb szellemeket jellemzi a leginkább. Bíró Zoltán szellemi nagyságát pedig nem lehetett, nem lehet kétségbe vonni. (…) 75. születésnapja alkalmából A történelem útján címen jelent meg kötet, amelyben kollégái tanulmányai mellett pályatársai és barátai osztották meg róla emlékeiket. Jelen könyvben – egyfajta folytatásaként – a Vele készült interjúkat gyűjtöttük össze, amelyből egy olyan személy gondolatai rajzolódnak ki, akiről bizton tudhatjuk, hogy neve és cselekedetei be fognak kerülni a történelemkönyvekbe.

Kedves Tanár Úr!
Tudjuk, hogy nem szereti, ha a születésnapján vagy egyéb alkalmakkor felköszöntjük. De olyan kevés lehetőség van, amikor mi, akik tiszteljük és szeretjük, kifejezhetjük megbecsülésünket, köszönetünket és jókívánságainkat. Éppen ezért kérem, hogy – ránk való tekintettel – fogadja olyan szeretettel ezt a kötetet, amilyennel azt mi készítettük. Isten éltesse, Tanár Úr!

Nyári Gábor

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink