Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Minden ideköt

Szerző: Agócs Máténé Csernók Margit
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2021-10-22
2.520 Ft

Leírás

 

„Az én életemben ugyan mi volt emberarcú? Az, amikor három ÁVO-s azon az éjszakán ránk tört, megbilincselte a férjemet és elvitte? Vagy az, ha a rendőrparancsnok tönkreteszi a bíró családját, akkor ezért őt előléptetik? Emberarcú az, amikor elszakítanak két kicsi gyereket az édesanyjától, vagy az édesanyát a gyerekeitől? Ép eszű ember még az állattal is többet törődik, mint ezek törődtek velem…

 

Mindössze 25 éves voltam akkor!…”

 

„Ez a könyv nem attól megrázó,hogy lapjain az elmúlt évszázad világháborúi elevenednek meg, itt másfajta gyötrelmekről van szó. Arról, ahogyan egy esztelen és embertelen rendszer teljes súlyával ránehezedik ártatlan emberek, asszonyok, anyák mindennapjaira. Arról, hogy bélyeget üt egyszerű életekre, amitől azután nem tudnak szabadulni, viselik a bélyeget utódaik is.

Ebből a tömör, egyszerű szavakból szőtt életrajzból, egyetlen asszony sorsába pillantva, életért való küzdelmeiben kicsit magunk is elmerülve, magyar asszonyok millióinak, anyák százezreinek sorsáról és küzdelmeiről kapunk képet. Innen látunk a magyar történelem egy gyötrelmes szakaszára. És jó, ha néha innen is látjuk, nem csak amolyan madártávlatból, tudós szakírók nézőpontjából. Ez a közelkép mintha megbízhatóbb lenne…”

 

Bíró Zoltán

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink