Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Lakitelek, 1987 – A magyarság esélyei

– képeskönyv –
Szerző: Szécsi Árpád (szerk.)
Oldalszám: 144 oldal
Kiadás dátuma: 2019-11-29
2.000 Ft

Leírás

    Az 1987. szeptember 27-én híressé vált lakiteleki sátorban, illetve Lezsák Sándor és családja házának udvarán készült fényképek nagyobb része a tanácskozás több kiadást megért jegyzőkönyvében (1991, 2002, 2007, 2012, 2017), valamint a Rendszerváltó Archívum című folyóirat első számában (2002. szeptember) látott napvilágot.

    A képek közreadása ebben a kötetben, továbbá egy internetes oldalon válik teljessé. A korabeli felvételek, a fotókon szereplőket lehetőség szerint megnevező képaláírások sajátos módon vezetik végig az érdeklődőt a nevezetes nap történésein. A jegyzőkönyvben olvasható, helyenként forradalmi gondolatokat, elemzéseket, programadó elképzeléseket kiegészítve, e kiadvány fényképei az összejövetel hangulatát adják vissza. A képeskönyv a résztvevők – a legújabb kutatások során, illetve a képek elemzésének eredményeként kissé kibővült – névsorával, valamint az eligazodást segítő névmutatóval zárul.

    A kötet a kiadói szándék szerint nemcsak kordokumentum, hanem formálódó munkaanyag is. A könyv szerkesztői kérik az olvasót, segítsen a felvételeken szereplők felismerésében, a képaláírások kiegészítésében.

    A fényképek a világhálóra nagyítható formátumban kerülnek fel, néhány közülük színesben is megtekinthető.
A galériának az interneten a találkozó egykori házigazdája, Lezsák Sándor honlapja ad otthont.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink