Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Kína Kollégium

Szerző: Kasznár Attila – Hágen Ádám (szerk.)
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2023-08-09
3.150 Ft

Leírás

Kínát ma már egyikőnk sem tekinti távoli, ismeretlen országnak. Aki egy kicsit is foglalkozik a világ dolgaival, az tudja, hogy a XXI. század Kína évszázada. Mindannyian használunk kínai termékeket, ismerünk kínai embereket, talán üzleteltünk is velük, sokan közülünk jártak is Kínában. De vajon ismerjük-e ezt a hatalmas birodalmat, értjük-e, hogy honnan és hova tart, látjuk-e, hogy Kína XXI. századi menetelése mit is jelent pontosan a világ, s benne Európa és Magyarország számára? Ezekre a kérdésekre keresték a választ előadók és hallgatók az elmúlt két év közös hétvégéin és a formálódó közös munka során. S közben olyan magyar értelmiségi attitűd alakult, amilyenre nagy szüksége van a szuverén magyar külpolitikának, hogy tevékenysége szilárd szellemi bázisra és folyamatos minőségi utánpótlásra támaszkodhasson.

Úgy gondolom, hogy a Kedves Olvasó is érdeklődéssel fogja forgatni ezt a kötetet, megtalálja az

írások között azokat, amelyek számára fontos és új ismereteket kínálnak, vagy csak strukturált formába rendezik azt az ismeretanyagot, amit korábban már elsajátított. Remélem, néhányan ahhoz is kedvet kapnak majd, hogy beiratkozzanak a Lakitelek Népfőiskola következő Kína Kollégiumára. Hiszen egy ilyen sikeres sorozat folytatásért kiállt.

Találkozzunk a következő megnyitón!

 

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink