Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Kilőve a Holdra

Szekeres Pál a háromgyermekes vívó
Szerző: Antal - Ferencz Ildikó
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2021-07-16
7.892 Ft

Leírás

„Az olvasmányos írás lapjait böngészve nehéz meghatározni, hogy korrajzot, sporttörténelmet, családregényt, történelmi visszatekintést, esetleg politikai karriert, vagy családi életet ábrázoló írást forgatunk, így döntsünk úgy, hogy mindezt egyben! Szekeres Pál példaértékű életútja hiteles bizonyíték arra, hogy a sport által csiszolt akaraterő a mindennapokban és az élet váratlan nehéz szakaszaiban is többlet-ösztönzéssel segít. Ha a főhős személyét egy szóval szeretném jellemezni, akkor anyanyelvünk választékos szókincséből az Arany János lírájában is használt BAJNOK kifejezést választom. A sokszínű, változatos témákat taglaló érdekes olvasmány minden érdeklődő számára értékes időtöltést nyújt!”

Sákovicsné Dömölky Lídia
olimpiai bajnok

 

 

„Szekeres Pál engem is arra tanított, hogy az ember az életben sokszor ütközik olyan akadályokba, amiket testben és lélekben leküzdeni rendkívüli erőforrást igényel. Számomra Pali örökös bajnok marad, mert nem csak a páston, de az élet minden területén a megpróbáltatások után is győztes volt, lesz és győztes marad. Örülök, hogy ezen interjúkötet révén mások is jobban megismerhetik mindazt a benne rejlő akaraterőt, kitartást, sportszerűséget és derűs emberséget, amely nemcsak különleges sportolói és sportvezetői pályafutásának, hanem példás magánéletének és munkahelyi-közéleti sikereinek is záloga.”

Lezsák Sándor
költő, író, politikus

 

„Pali életéből három szeletet is közelről ismerek: Pasaréti úti Vasas gyermek tőrvívóként, helyettes államtitkár társaként és az őt itthon is kezelő rehabilitációs osztály vezetőjeként. De éppen a negyediket, a parasportot tartom ma a legfontosabbnak. Nincs szebb mozgalma a modern emberiségnek, ami annyi erőt, érzést és szeretetet ad nekem és százmillióknak a képernyők előtt. És ő  ihetetlenül természetes módon lett ennek az egyik hazai úttörője a balesete után. A gondviselés működését az úton ez a könyv teszi megérthetővé.”

Cserháti Péter,
az OORI volt főigazgatója

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink