Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

K.Ö.R

Kálloy Összes rövidítve
Szerző: Szabó Zoltán Attila
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2021-04-22
3.150 Ft

Leírás

Ez a könyv nem hagyományos színészkönyv! A megfelelés kényszere nélkül íródott, s leginkább egy negyedszázados barátság tükrében, őszintén mesél 50 és fél esztendőről; sikerekről, kudarcokról, gyermekkorról, felnőtté válásról, „beérkezésről”. Kálloy Molnár Péter (KMP) és Szabó Zoltán Attila (SZZA), a riportalany (a főhős?) és a kérdező, a színművész és az író olykor szerepet cserélnek; a kötet hangvétele kávéházi társalgást idéz, a megszokott paneleket kerülő, vállaltan játékos, élvezetes olvasmány.
Kálloy élettörténete egy mélyérzésű bohóc története, aki Mezőcsátról indult a világot jelentő deszkák felé, s aki megénekelte már a Pesti álmot is. S eljátszotta Tóbiást, Kucót, Hamletet, Villont, Sancho Panzát, dr. Frank N. Furter-t a Rocky Horrorból, s aki nélkül itthon éppúgy elképzelhetetlen a S.Ö.R., a Beugró, mint Ben Stiller filmjei.

 

Szabó Zoltán Attila író, költő, újságíró, kommunikációs szakember, a Nyugat Plusz és a Merliner folyóirat alapító-főszerkesztője.
A sikeres Törzsasztal televíziós műsor szerkesztő-műsorvezetője. Kálloy Molnár Péterrel közösen több irodalmi est, színházi produkció és dokumentumfilm (A koronatanú) alkotója. Írásait olyan orgánumok közölték/közlik, mint a Magyar Hírlap, a Magyar Nemzet, a Népszava, a Vasárnap Reggel, a Képmás, az OPUS, az Új Szó, a 168 Óra, a Der Neue Pester Lloyd.
Korábbi kötete: Tabló (Antológia Kiadó, Lakitelek, 2020).

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink