Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Idő és rend a közösségi művelődésben

Szerző: Balázsi Károly
Oldalszám: 360 oldal
Kiadás dátuma: 2017-04-13
3.000 Ft

Leírás

    A szerző azon kevesek közé tartozik, aki elkötelezett gyakorlati szakemberként közreműködött az elmúlt évtizedek közösségi folyamatainak alakításában, tapasztalatait, az őt körülvevő történéseket képes rendszerbe látni és foglalni, ezt a tudást a következő nemzedékeknek formális és nonformális képzések alkalmával átadni, s mindezen tudást, bölcsességet olvasmányosan, közérthetően, a rá jellemző asztali beszélgetéseket felidéző stílusban, könyv alakban is rögzíteni.

    Ajánljuk a könyvet elsősorban a közösségi művelődés gyakorló szakemberei és a szakma leendő képviselői számára. Balázsi Károly összefoglaló és rendszerező szándékkal írott művelődéstörténeti könyve hasznos olvasmányként szolgál a közösségek megtartását, megerősítését szolgáló önzetlen fejlesztő munka során. 

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink