Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Énekeljünk együtt… angolul!

Szerző: Dunszt István – Farkas Dóra – Ráczné Horányi Mónika
Oldalszám: 80 oldal
Kiadás dátuma: 2019-12-04
3.200 Ft

Leírás

Az Énekeljünk együtt… angolul című kötet megjelenésével és terjesztésével segítheti Magyarországon az angol nyelv oktatását az óvodás korú és kisiskolás (alsó tagozatos) gyermekek számára az oktatási intézményekben és a családban egyaránt.

  A kedves gyermeki szövegek, rövid történetek az angol nyelv speciális hangjait, hangkapcsolatait tartalmazzák, ritmikusságuk az angol nyelv időmértékes voltát érzékeltetik. A gyermekmondókák a beszédértés és -produkció fejlesztésében pótolhatatlanul fontosak.

  Jelen kötet alkalmas arra, hogy az angol nyelv iránti érdeklődést felkeltse. A kiválasztott szövegek a legismertebb, legjellegzetesebb angol mondókák, a hozzájuk finom pasztellszínekkel készített rajzok melegséget, harmóniát, boldog derűt sugároznak, a kották a gyors énektanulást segítik.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink