Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Az ébredés évtizede

Szerző: Nagy Dóra
Oldalszám: 252 oldal
Kiadás dátuma: 2020-01-09
2.520 Ft

Leírás

Nagy Dóra 1988. augusztus 4-én született Budapesten. Ötéves kora óta teniszezik, mely sportot versenyszerűen is űzte hét éven keresztül és elnyerte az Aranyjelvényes ifjúsági sportoló címet. Felsőfokú tanulmányait a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán végezte Politikatudomány mesterszakon. Politikai kommunikáció és marketing, valamint elméleti politikatudomány szakirányokon szerzett diplomát 2012-ben. Az egyetemi tanulmányai mellett a Citromfa Politika Műhely munkatársaként, majd elnökeként tevékenykedett. 2012 és 2014 között a Politikatudományi Intézet megbízott óraadója volt. 

A diploma megszerzését követően a közigazgatásban helyezkedett el, jelenleg sajtófelelősként és kampánytanácsadóként, elemzőként dolgozik. 2014-ben esküdtek örök hűséget férjével, egy öt-, valamint egy kétéves kislány boldog szülei. A család Lakiteleken talált otthonra 2016-ban.  Édesanyai teendői mellett tevékenyen kiveszi a részét a hazai közéletből is. 2014-ben alapította meg társaival az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért (IKoN) szervezetét, melynek elnöki posztját tölti be, 2018. májusában pedig a Nemzeti Fórum alelnökének választották meg.

Az IKoN, a Nemzeti Fórum ifjúsági tagozataként jött létre 2014-ben. Az egyesület a nemzeti, keresztény-konzervatív eszmerendszer szerint határozza meg magát és a tagok legfőbb célja a hazájuk iránt elkötelezett fiatalok segítése, támogatása. Pályázatokat, képzéseket, tanulmányi utakat, jótékonysági akciókat, táborokat, műhelyeket szerveznek fiataloknak határokon innen és túl.  

Nagy Dóra mindezek mellett rendszeresen publikál. Írásai 2018 óta jelennek meg, heti rendszereséggel a Magyar Hírlap hasábjain.


​Nagy Dóra jelen könyvéhez az előszót Bíró Zoltán irodalomtörténész, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum korábbi főigazgatója, míg az utószót Petán Péter, a Magyar Hírlap főszerkesztője írta.

 

A könyv a szerző korábbi, nagyrészt a Magyar Hírlapban megjelent publicisztikáinak egyfajta összegzése három nagy fejezetben. Az első fejezet a Liberalizmus diszkrét bája nevet viseli. Az itt közölt írások a kortárs liberalizmus kritikáiként jelennek meg. Kiválóan rávilágítanak a liberális mainstream világ visszásságaira, átfogóan kritizálják a kiüresedett eszme képviselőit.

A második fejezet a Pusztítók hada címet kapta. Ebben a fejezetben megismerhetjük a szerző véleményét és viszonyát a különböző  baloldali ellenzéki szereplők és politikusokra vonatkozólag. Sajátságos praliné ez a fejezet, melyben szemezgethetünk az elmúlt évek megdöbbentő, botrányos, gyakran arcpirító ellenzéki akciókról és véleményekről. 

A harmadik fejezet a szerző tulajdonképpeni hitvallása, mely a Nemzetben gondolkodva címet kapta. Olvasva a sorokat betekinthetünk a szerző világlátásába, értékrendjébe és filozófiájába.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink