Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak

Az arany markában

V E R E S P A T A K T Ö R T É N E T E
Szerző: Kőfalvi Tamás (szerk.)
Oldalszám: oldal
Kiadás dátuma: 2023-07-06
3.695 Ft

Leírás

A Lakitelek Népfőiskolán 2022. október 25- 28. között rendezett konferencia tanulmányai

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapítvány több éve támogat, illetve szervez olyan konferenciákat, amelyek célja, hogy a magyarság történelmének jelentős helyszíneihez, személyeihez, eseményeihez kapcsolódóan lehetőséget biztosítson a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára kutatói készségeik fejlesztéséhez.

E konferenciáknak az egyéni kapcsolatépítés elősegítése mellett kiemelt célja a Kárpát-medence tudományos kapcsolatrendszerének elmélyítése, szorosabbra fűzése is.

Jelen kötet a Verespatak és a Kárpát-medence aranybányászatának történetével foglalkozó, 2022-ben Lakiteleken a Hungarikum Ligetben megrendezett konferencia előadásainak szerkesztett tanulmányait tartalmazza. A tanulmányok szerzői a kémiatudomány, történettudomány, minearológia, ökológia, közgazdaságtan, tudománytörténet, kulturális antropológia vizsgálati módszereivel járják körül a témát, sokszínű és érdekes olvasmányt kínálva az érdeklődőknek.

Megjegyzés:

Fizetési feltételek:

Átutalásos számlát állítunk ki, amit a könyvcsomagban talál majd. Ezért kérjük pontos nevét, címét megadni, vállalkozás esetén az adószámot is! Amennyiben majd megkapja a könyvcsomagot kérjük a számlát 8 napon belül kiegyenlíteni!

Köszönjük Antológia csapata!

Kapcsolódó híreink